Over ons

Food Happiness

De website Boerendip en haar boerenproducten zijn onderdeel van Food Happiness. Food Happiness is een onafhankelijke onderneming met jarenlange ervaring (productontwikkeling, verkoop, communicatie en voorlichting), die zich in het bijzonder richt op het ontzorgen binnen de Foodservice sector. Food Happiness ondersteunt nieuwe en bestaande producenten en leveranciers die top producten maken, maar nog niet voldoende bekend zijn met de markt of niet over de noodzakelijke resources beschikken. Dit is waar Food Happiness een rol kan spelen, niet het verkopen van producten staat centraal maar het adviseren over de beste foodoplossingen. Dit kan zorgen voor een welkome afwisseling,verbetering en vernieuwing binnen de menu’s, menukaarten en/of het productaanbod van menig klant. Kijk ook op de site van Food Happiness.

De volgende stap

De boerenproducten zoals Boer`n Dip en Boer`n Soepen zijn een logische toevoeging aan de diensten en producten die Food Happiness aanbiedt. Consumenten worden steeds bewuster en zijn op zoek naar gezonde en eerlijke producten. Met een breed scala aan boerenproducten biedt Food Happiness onder andere landwinkels, kaaswinkels, slagerijen, lunchrooms, caterings, horeca, verzorgingshuizen en groentezaken producten aan die vers van de boer komen en gemaakt zijn zonder smaakversterkers. Zo levert Food Happiness haar klanten kwaliteitsproducten die de eindconsument verlangt en ook verdient.

Volledige ondersteuning

Met het leveren van de producten houdt de ondersteuning van Food Happiness niet op. Zo kan Food Happiness zorgen voor promotionele ondersteuning, proeverijen op locatie organiseren en gratis monsters ter ondersteuning leveren. Benieuwd naar de diverse mogelijkheden? Neem gerust contact op.