Mogelijke toepassingen

De boerenproducten worden al in diverse landwinkels, keurslagers, en kaaswinkels verkocht en in catering en horecagelegenheden naar tevredenheid geserveerd met brood en royaal belegd.

Mogelijke toepassingen 1

Heeft u er wel eens aan gedacht om de producten van Food Happiness toe te voegen aan uw buffetten? Onze producten zijn een verrijking voor allerlei verschillende soorten buffetten. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van buffetten die gecombineerd kunnen worden met de boerenproducten.

Mogelijke toepassingen 2

 

Barbecue buffet
Ideaal voor in de zomer en toepasbaar bij diverse gelegenheden. Dit buffet is pas echt compleet met de Boer'n tomatenboter, Boer'n dip en de Boer'n honingmosterd. Bekijk hier wat het barbecue buffet verder inhoudt.

Luxe koud en warm buffet
Met een luxe koud en warm buffet zit u nooit verkeerd. Een heerlijk buffet met top producten waarvan iedereen wel wat lust. Dit luxe buffet kan niet zonder de Boer’n cocktail, Boer’n honingmosterd en de Boer’n tomatenboter. Bekijk hier wat het luxe koud en warm buffet verder inhoudt.

Bekijk hieronder andere heerlijke combinaties tussen boerenproducten en andere etenswaren.

Mogelijke toepassingen 3Mogelijke toepassingen 4

Mogelijke toepassingen 6Mogelijke toepassingen 5

 

Geïnteresseerd in de toepassing van onze boerenproducten in buffetten? Bekijk www.foodhappiness.nl. Neem contact op per mail of via 06-20864242.

20151128_163835