Verkrijgbaar bij

Hieronder kunt u enkele bedrijven zien waar onze producten verkrijgbaar zijn of worden geserveerd. Het kan zijn dat niet alle producten aanwezig zijn.

Cappuccino Enzo 

Cappuccino Enzo

Druten

Cappuccino Enzo is een gezellige lunchroom en koffiewinkel in de hoofdstraat van Druten. De liefde voor het vak is te zien en te proeven in het ruime aanbod aan heerlijke en bijzondere producten van hoge kwaliteit. De Boer`n producten van Food Happiness kunnen hier dus zeker niet ontbreken.

 


De Zandroos

De Zandroos

Afferden

Direct achter de Waaldijk in Afferden ligt Fruittuin De Zandroos. Hier teelt men het lekkerste fruit met liefde voor het vak en aandacht voor de natuur en zijn omgeving. Het heerlijke fruit is te koop in de landwinkel. De Boer`n producten van Food Happiness sluiten naadloos bij de werkwijze van De Zandroos aan en zijn naast het fruit te koop in de landwinkel. De Boer’n Dip en Tomatenboter worden ook gebruikt op de heerlijke boterhammen bij Lunchroom Catootje.


Olde Beth

Olde Beth

Wehl

De Olde Beth in Wehl behoort tot een van de grotere en bekendere partycentrums van Gelderland. Het is onlangs in een nieuwe en eigentijdse jas gestoken, waarbij de authentieke sfeer gewaarborgd is gebleven. Met carnaval 2013 waren de Boer`n producten onderdeel van het carnavalsmenu van de Olde Beth. Met onze Boer'n Dip wordt het echt feest!

 


Lemmers Keurslager door Maarten

Lemmers

Beneden Leeuwen

Lemmers Keurslager door Maarten is een slagersbedrijf dat al bijna 110 jaar bestaat. Één ding is al die jaren hetzelfde gebleven: de kwaliteit die te zien en natuurlijk te proeven is in het assortiment dat dagelijks in de winkel prijkt. Deze keurslager gaat met de tijd mee. Een uitgebreider assortiment waaronder de Boer`n producten, Keurslager Culinair en de toevoeging van de een frisse wind door de slagerij zorgen er voor dat consumenten hier ook vandaag de dag nog goed bediend worden.

 

Streekwinkel en theetuin Prince Heerlijk

prince heerlijk

Erichem

Prince Heerlijk in Erichem heeft op 4 april 2015 haar deuren geopend. Prince Heerlijk is een combinatie van een streekwinkel met lekkere, creatieve, vaak lokaal geteelde, ambachtelijke producten. Prince Heerlijk heeft haar roots in de fruitteelt en ligt midden in het fruitteeltcentrum van Nederland; vlakbij de afrit van de autosnelweg A15 en onder de rook van fruit-stad Tiel en het historische stadje Buren. Logisch dus dat fruit centraal staat in zowel de streekwinkel als de theetuin.


Boerderijwinkel De Geer

De Geer

Gendt

Boerderijwinkel De Geer in Gendt verkoopt alleen streekproducten. Appels, peren en dagmelk komen van de boerderij. Tijdens het kersenseizoen staat boerderij De Geer bekend om de verkoop van maar liefst 35 soorten kersen uit eigen boomgaard. Van alle streekproducten krijgt u  duidelijkheid over kwaliteit en herkomst.

 

 

Verkrijgbaar bij diverse landwinkels in Nederland. Vraag er naar bij uw dichtstbijzijnde landwinkel.

Zijn onze boerenproducten binnenkort ook bij u verkrijgbaar? Neem dan contact op per mail of via 06-20864242.